Xbox360 Elite
HeadBangersTR
09 Ocak 2009, 16:41:15 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriþ yapýn veya üye olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz
Kaafein Reklam

Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: Jared Leto (30 Second To Mars)  (Okunma Sayýsý 293 defa)
A Punk Romance
Ziyaretçi
« : 04 Mart 2008, 20:21:46 »

Grubun 30 seconds to mars ýn albümü 2 yýl önce çýkmýþtý,ancak burada ancak son single den sonra ses getirdi.albümde büyük emek var,deðil mi?

JARED:Çýkarmak çok önemliydi bizim için.Bu arada tabii ki bazý fedakarlýklar yapmak gerekti.Film tekliflerini reddettim,ama sevdiðim þeyi yapma olanaðýna sahip olduðum için mutluyum.

Albümün adý "beatiful lie" güzel,anlaþýlýr bir yalan nasýl olur?

J:Bazý durumlarda eðer gerçeði kaldýracak güçte deðilsen,kendine yalan söylemende sakýnca yok.

Sana yalan söylenmesini tercih edeceðin durumlar olur mu?

J:Tabii.Hayat çok karmaþýk.Gerçeðin,birini korumak için gerekli olan çeþitli,farklý yorumlarý var.Ya da iyi bir amaçla yalan söylenebilir.Albümün adýný mecazi deðerlendirmek gerek.

Albüm bize ne anlatýyor?

J:Sadece,biz þu anda oturmuþ söyleþi yapýyor,eðleniyorken baþka ülkelerde insanlarýn savaþtýðý da bir"beautiful lie" ...rüyalarý gerçekleþtirmenin,iletiþim kurmanýn,daha iyi bir insan olmanýn,çevreyideðiþtirmenin vs. mümkün olduðunu anlatýyor.Bu yapýlabildiði sürece umut var.

30 STM ile hangi deðerleri savunuyorsunuz?

J:Müzikten fazlasýný sunmak istiyoruz.Bütünlüklü bir fikir sunmak ve bir topluluk yaratmak istiyoruz.Ýnsanlar bizi daha çok uzun süre hatýrlasýn istiyoruz.

Tarz 30 STM de önemli mi?

J:Sadece konserlerde.Onun dýþýnda oldukça tarzsýz tipleriz.(öksürüyor).

Ama pek çok insan sizi moda ikonu olarak görüyor,sýkça kýyafetleriniz taklit ediliyor...

J:Beni rahatsýz eden bir þey deðil,ama kendimi öyle görmüyorum.Öte yandan insanlarýn bizim gibi görünmek istemesi bir iltifat.Ama bu uðrunda çabaladýðýmýz bir þey deðil.

"Güzellik" kavramý hayatýnda ne kadar önemli?

J:Güzellik ancak röntgencilere bir þey ifade eder,sýrf seyredenleredir.Yoksa insanda bir þey deðiþtirmez.

Ama hayattaki güzel þeyleri sevdiðini söyledin...

J:Demek ki ben de röntgenciymiþim(sýrýtýyor).Tabii ki kendimi abartýlý biçimde ifade ediyorum,ama biri sadece güzellikle haþýr neþirse,sadece güzelliðini aramakla ve korumakla meþgulse,bu sýð bir yaklaþýmdýr.
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr

Gitmek istediðiniz yer:  

Back To Top
Theme by Webtechnica.net
MySQL PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 CSS
Bu Sayfa 0.055 Saniyede 21 Sorgu ile Oluþturuldu