|
||
| aşk içinde bu gün varsin yarin yoksun kocaman bir ciglik olsun benim derdim senin olsun bilen bilsin duyan duysun ask icinde yalan icinde tek bir ayna bin bir bicimde ask icinde yalan icinde hepsi ayni hepsi icinde belki varsin belki yoksun bi habersin belki toksun gelecekler yüzlerinde cam gibi bir büyük öfke ask icinde yalan icinde tek bir ayna bin bir bicimde ask icinde yalan icinde hepsi ayni hepsi icinde serseri uzağındaydım düşerken nasıl bilirsen öyle ol kabusum oldun,çok oldun iy ki yarına yoksun düşledim,kayboldum,konuştum ziyan oldum eskinin huzurunda el,pençe,divan durdum ah,devrimim benim,nedir senden çektiğim sen gelmedin ama ben değiştim hayat ne boş ne anlamsız neye benzerdi reklamsız ortağım oldun,çok oldun iy ki yarına yoksun aldım,verdim ben seni yendim kaçtın,sattın,beş paraya sattın ağla,ağla,geçer parti partinin yerini şaşırdım içimde zannettim dışımdaymış biri eksik biri fazLaymış yanıLdım partinin gününü kaçırdım istisna zannettim bir kuraLmış muhtaç oLduğum büyük kuvvet yaLan mıymış? Kutsal aklın nerde? Dans et üstümde.. Sakin olmak için Biraz daha eğlen..! partinin tadını kaçırdım nümayiş zannettiLer isyanmış nazik bir katiL doğurmuşsun ve kazanmış Nazik bir katil doğurmuşsun Ve kazanmış...! kutsaL akLın nerde dans et üstümde sakin oLmak için biraz daha eğLen |
||
|
||
| son giden güneyin masum bir sahil evinde aynı kırgın dalgayla öldürülmüşken lütfen bırak tepinsinler üstümde bunu çoktan hakettim önce sustum ardından yalan söyledim sonrası isteksiz saatler günler tüm direncimle eşsiz tertemiz bir yüzüm gitmeye hazırlar dün fazla yarın yok, ne dersen de kimse durmaz kimse beklemez, kimse durmaz eskitirler durduğu yerde zamanı nefesler her an yalnız, kırılgan kime söylesem, kime sarılsam kim günahkar, ne farkeder, neden bunlar uzakta insanlar savaşa hiç gerek yok hayattayken çocuklar konuşmak gerek çocuklar savaş ne demek,hiç durur mu başlarsa kim kazanacak bu hırstan kim ağlayacak sonunda zamanın ruhu terkediver dünyayı kimlerdensin,onlardan mı? petrolden mi,hayattan mı? kimlerdensin,onlardan mı? yok,savaşa hiç gerek yok yok faydası yok durmanın büyük zorbamız durmalı durana kadar gerçeği haykırmalı paraya,güce,savaşmaya,ölüme doymuyor,durmuyorlar önce gerçekler solar,sonra masum hayatlar kimlerdensin,onlardan mı? petrolden mi,hayattan mı? kimlerdensin,onlardan mı? yok,savaşa hiç gerek yok cambaz Ne habersin ne türksün Seni gören yollara dökülsün Kul oldun köle oldun, kurşun geçirmez cam oldun Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler bitti tasa Ben kurbanım bu cambaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun Kul oldun köle oldun, kurşun geçirmez cam oldun Cin oldun adam çarptın, cellat oldun kelle uçurdun Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler bitti tasa Ben kurbanım bu cambaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun Var mısın yoksun x 2 İki gözüm eminim sen yoksun Var mısın yoksun x 2 Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler bitti tasa Ben kurbanım bu cambaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun Sen yoksun, sen yoksun |
||
|
||
| yenı şarkıları epey gzl | ||
|
||
| Bazen bazen eski sözcüklere bakmaz mısın nasıl küçük nasıl zararsızlar oysa orda ne yalanlar ihanetler gizlidir korkma, bir daha gelmem üstüne çünkü ben kayboldum, geri dönmem imkansız hem uzak hem hoyrat senin ülken çünkü ben kayboldum, geri dönmem imkansız yine de mutluyum bazen eski defterleri açmaz mısın onlar masum duran o saklı sayfalar pistir ve temizdir sadece laf vardır orda bir daha gelmem üstüne her şeyi, her şeyi bıraktım artık çok mutluyum Gül Kendine Biter mi sandın tüm dertlerin Hemen ödenmez büyük borçlar Hayata tersten baktığında Bitip tükenmek çok kolay Aslında bütün resim güzeldir Sadece hatırlaman gerek Gül kendine Bak ne kadar güzelsin Gül kendine Dünya kadar güzelsin Aslında dünya sensin Her şey açık, her şey kolay Zor zamanlar geldiğinde Hep kaybedersin gerçeği Sana imkansız görünse de Bütün çözümler ellerinde Aslında bütün resim güzeldir Kendini hatırlaman gerek Biter mi sandın dertlerin Yenilmesen hiç büyümezdin Gece Bıktım artık susmaktan Bunca yıl seninle geçti Bir çift lafa muhtacız İki yabancı gibi Saat gece üç olmuş Kapında ben, ben yokum sanki Şimdi gerçeği söyle Sonra yap istediğini Yeter artık, hiçbir şey eskisi gibi değil Yeter artık, aslında sen hiç sevmedin Yoruldum suçlanmaktan Yanında hiç olmadım sanki Yüzün her şeyi söylerdi Ama bakmıyor şimdi Bıktım artık susmaktan Bunca yıl seninle geçti Şimdi gerçeği söyle Sonra yap istediğini Zaman geçer, büyürüz Sertleşir dünya Daha Mutlu Olamam Güne kahveyle başladım Ağzım kuru zihnim açık Beyaz camda görüntüler Hepsi o kadar dürüst ki Hayatımdan çok memnunum Aşk bitti aşk aptallıktı Bir de sigarayı bıraksam Kimse tutamaz beni artık Küçük şeyler sevindirir ruhumu Hayal bile edemezdim ben bunu Daha mutlu olamam Daha mutlu olamam Yağmurlu bir akşamüstü Radyo açık, köprüdeydim Derken bir anda farkettim Başka bir hayat yok ki Durdum sustum gülümsedim Gözümü açtım ben değiştim Kızdınız, siz haklıydınız Artik size gerek yok Küçük şeyler sevindirir ruhumu Hayal bile edemezdim ben bunu Daha mutlu olamam Daha mutlu olamam (bu akşam) Hayat Uğraş didin farklı şeyler yapmak için Üç kişi ya da beş kişi anlar Ve zaman, ve zaman farklı yüzlerle Bazen yanında bazen arkanda Yalan diye bir şey yok Gördük ama konuşmadık Ve hayat her şey yolundayken dur dedi artık Ve hayat herkes evindeyken dur dedi artık Ve hayat - ki canına tak etmişti - sus dedi artık Ve hayat Kırık düşler, aynı yalnızlık Öyle azaldık ve yıprandık ki Kafamız karışık, değişmek zor Dünya yıkılsa anlamazlar |
||
|
||
İşte benim şarkım ! ![]() Sonu Belli İşte başlıyor yine Karanlık daha, ama o gün gelecek Karla örtülü hala Gün gelip izleri silecek Eli kanlı krallar Köşeleri tutanlar Kötü bir film gibi Başından sonu belli Doldu içim Bu biz mi, o ben miyim? Ucuz bir film gibi Başından sonu belli Ağlar içim Bu biz mi, o ben miyim? İşte başlıyor yine Karanlık, ama o gün gelecek Doğup ihtişamıyla Hayatı insana verecek |
||
|
||
| Benim şarkımda Aşk İçinde! Eski ama müthiş be abi | ||
|
||
| Benm sarkımda (Bir derdim var artık)... | ||